Hoi allemaal!

Ik ga jullie nu een paar tips vertellen hoe je flirt, zonder dat een jongen het slijmerig vind.

  1. Probeer er achter te komen wat hij leuk vindt (bijv. tv-progamma’s, sporten, of hobby’s).
  2. Blijf vooral ALTIJD jezelf. Het heeft geen zin om je anders voor te doen dan wie je bent. Als een jongen je dan niet leuk vindt, is hij je niet waard.
  3. Wees niet verlegen en twijfel niet aan jezelf. Zijn er veel andere meisjes op hem?? Denk alleen maar: ik ben de liefste en de mooiste. (Zeg het natuurlijk niet hardop, dan vindt hij je arrogant)
  4. Als je gaat blunderen, geen paniek, daar wordt het alleen maar erger van.
  5. Blijf niet alleen maar zwijmelen en naar hem kijken, maar onderneem snel actie! Als je dat niet doet, word het nooit wat. Niet geschoten is altijd… Mis!!!
  6. Jongens vinden het (meestal) leuk als je een beetje pit hebt. Dus als hij je bijvoorbeeld vraagt om handjedruk te doen, kun je natuurlijk zeggen: “O, maar dat durf ik niet hoor, jij bent veel te sterk.” Maar waarschijnlijk vindt hij het leuker als je zegt: “Oke, kom maar op!!”
  7. In tip 1 stond “probeer er achter te komen wat hij leuk vind.” Sport is heel belangrijk om te weten, want als je dat weet, kan je misschien meedoen of hem uitdagen. Bijvoorbeeld: hij houdt van voetbal. Dan doe je daar aan mee of je daagt hem uit voor een potje 1 tegen 1 voetbal. Wie als eerste vijf punten heeft, heeft gewonnen. Doe wel je best, dat vind een jongen leuk, als je dan verliest is het niet erg want hij weet dat je je best hebt gedaan. Maar als je het niet leuk vindt moet je het niet doen want dan lieg je over wat je wel en niet leuk vindt en dat is niet de bedoeling.
  8. Kleding: Is de jongen stoer, kies dan geen lange jurken, kante vestjes of een hele wijde rok. Kies gewoon een broek (skinny of spijker) met een topje of een shirt (mag ook iets anders want als je elke keer het zelfde gaat dragen is het ook niet meer leuk). Als het TOTAAL geen stoere jongen is, kan je gewoon leuke kleding dragen, ze houden best van broeken. Jurkjes vinden ze ook wel leuk, maar niet te lang, truttig of kinderachtig. Iets dat je zegt “dit ben ik”. Als het een slijmbal is dan maakt het niet uit wat je draagt. Ze kijken toch alleen maar naar je ogen. (Dat is eigenlijk ook zo bij stoere en niet stoere jongens, alleen ze vinden het wel extra leuk dat je die kleren draagt, maar nog een keer: blijf jezelf).
  9. Word vrienden met hem op internet (bijv. Facebook, Twitter of Insta).
  10. Word niet jaloers als de jongen die je leuk vindt verliefd is op iemand anders, blijf gewoon doorzetten.

Dit waren 10 tips. Heb je nog een vraag, plaats een reactie, en vergeet dit niet te liken.

Xxx SecretLoveGirl